Як приготувати справжню різвяну кутю
- 05.01.2012 16:34
Інгредієнти: 1 склянку пшениці; 100 г маку; 100 г ядер волоських горіхів; 100 г родзинок; 1-3 столових ложки меду; цукор - за смаком.
Приготування: пшеничнeу крупу промиваємо і замочуємо на 4-5 годин в холодній воді. Після того, як крупа розмокне, воду зливаємо. Пересипаємо крупу в каструлю (алюмінієву або з нержавіючої сталі) і доливаємо 2 склянки води. Ставимо пшеницю варитися на маленький вогонь.
Через 1,5 години коли крупа звариться її потрібно остудити.
Мак промити, запарити окропом на 2-3 години, злити воду, розтерти мак в ступці, додати за смаком цукор, мед, нарізаних горіхів, промитих родзинок, влити 0,5-1 літра узвару або охолодженої кип'яченої води, з'єднати цю масу з вареною пшеницею, викласти в керамічну миску і подати з дерев'яною ложкою.
Коментарі (0)
Другие новости:
Нічна атака на Київ: кількість постраждалих зростає після удару балістичними ракетами
У ніч проти 25 жовтня російські війська знову здійснили масовану атаку на Київ
- 25.10.2025 12:04
Чому спецодяг на замовлення — це інвестиція, а не витрата
Замовляючи спецодяг індивідуально, підприємства часто
- 25.10.2025 10:26
Індія готується майже повністю припинити імпорт російської нафти через санкції США
Керівники індійських компаній заявили, що нові
- 23.10.2025 09:19
Київ під нічною атакою: пошкоджені житлові будинки, дитсадок і бізнес-центр
За офіційною інформацією, яку оприлюднили мер Києва Віталій Кличко, голова
- 23.10.2025 09:15
- 19.10.2025 16:33
.jpg)
Трамп доручив ICE депортувати сотні тисяч нелегалів до кінця 2025 року